fbpx

Darovi za prvorođene bebe u 2022. godini

Даривање бебе у Грачаници Фото: Канцеларија за КиМ

Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saradnji sa Privremenim organima Kosovska Mitrovica i Priština sa sedištem u Gračanici darovala je danas prvorođene bebe u novoj 2022. godini.

Kristina Krstić iz Donje Gušterice na svet je donela zdravog dečaka u Gračanici, a predstavnici Kancelarije za KiM i predsednik Privremenog organa Priština Novak Živić uručili su joj novčani poklon u iznosu od 100.000 dinara, kao i paket pomoći za prve bebine dane.

Živić je, kako se navodi u saopštenju, roditeljima preneo pozdrave direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića i istakao da će “država Srbija i Kancelarija za Kosovo i Metohiju uvek biti uz svoj narod na KiM”.

Podršku i poklon u vidu bebi paketa i novih kolica prvorođenom dečaku u Kosovskoj Mitrovici u svoje i ime direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića preneo je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Darivanje bebe u KM
Foto: Kancelarija za KiM

On je istakao da i današnji dan pokazuje “duh timskog rada i zajedničkog pregnuća direktora Kancelarije za KiM i Privremenog organa u pomoći srpskom narodu u pokrajini”.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: