fbpx

TO Gračanice organizuje obuku kuvara

Илустрација Фото: Pixabay

U sklopu projekta “Promocija i razvoj tradicionalne gastronomije u opštini Gračanica kao turistički proizvod”, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji opštine Gračanica, TO Gračanice ove godine organizuje besplatnu obuku kuvara.

Turistička organizacija Gračanice poziva sva zainteresovana lica i poslodavce (ugostitelje) sa teritorije opštine Gračanice da se prijave za obuku iz oblasti gastronomije (kuvara) radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova kuvara.

Poziv je otvoren za sva nezaposlena lica i ugostitelje koji žele da poboljšaju kvalitet svojih usluga, kao i one koji žele da se profesionalno razvijaju radeći u ugostiteljskoj industriji, napominju iz Turističke organizacije Gračanice.

Prijava za obuku traje svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 časova, najkasnije do 26.1.2022.

Prijave se mogu podneti:

– putem elektronske pošte TO Gračanice togracanica@gmai.com;

 – lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice, ul Cara Lazara, Tržni centar III sprat, 038/748-267;

– lično u Info centru Turističke organizacije Gračanice (prodavnica suvenira).

Obrazac prijave možete pronaći i na sajtu TO Gračanice togracanica.org.

Obuku će voditi predstavnici ugostiteljske struke, a dizajnirana je tako da zainteresovanim licima omogući da unaprede svoja znanja i veštine kroz rad u stvarnim radnim uslovima.

Početak obuke je planiran za 1.2.2022. (tačan termin će se precizirati po zaključenju oglasa, a na osnovu odziva i prikupljenih prijava).

„Posebno ohrabrujemo žene i pripadnike romske zajednice da se prijave. Obuka se organizuje u cilju promovisanje lokalne tradicionalne gastronomije kao turističkih proizvod i razvoj turizma na teritoriji opštine Gračanica, kao i poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji opštine Gračanica“, navodi TOG u javnom pozivu.

Napominje se da je obuka besplatna, a detaljnije informacije možete potražiti na broju telefona: 038/748-267.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: