Šubarać razgovarala sa predstavnicima Vatrogasne jedinice

Љиљана Шубарић са представницима Ватрогасне јединице Фото: Наша Грачаница

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić održala je radni sastanak sa predstavnicima Vatrogasne jedinice iz Lapljeg Sela, saopšteno je na sajtu Naša Gračanica.

Šubarić je razgovarala sa komandirom, Draganom Sekulićem, koji je predsednicu upoznao sa osnovnim potrebama i izazovima sa kojima se susreće vatrogasna jedinica.

Istaknkuto je da će opština, kao i do sada, nastaviti da u svojim mogućnostima pomaže rad ove veoma bitne jedinice, koja je kako se navodi, uvek spremna da građanima pruži pomoć u vanrednim situacijama.

Na sastanku je dogovoreno da će opština u najkraćem mogućem periodu vatrogasce pomoći nabavkom neophodne opreme za internu komunikaciju i komunikaciju na terenu. Takođe, u skladu sa potrebama utvrđeni su prioriteti i dalji koraci na podizanju kapaciteta vatrogasne jedinice, a sve u cilju poboljšanja njihove efikasnosti.

Predsednica Šubarić istakla je da je veoma zadovoljna radom u prethodnoj godini i zahvalila se na pomoći koju su građanima pružili tokom prošlogodišnjih poplava.

Sastanku sa predstavnicima Vatrogasne jedinice, prisustvovali su i zamenik predsednice opštine Gračanica Milan Joksimović, direktor opštinske administracije Igor Aritonović i direktorica urbanizma Mirjana Stanojević.

Izvor: Naša Gračanica