KM: Uručeni ključevi stanova za 36 porodica i stipendije za najbolje sportiste

Фото: ПО Косовска Митровица

U Kosovskoj Mitrovici danas su uručeni ključevi stanova za 36 porodica iz ovog grada. Novim vlasnicima ključeve je dodelio predsednik Privremenog organa, Aleksandar Spirić, koji je danas ujedno i nagradio stipendijama najbolje sportiste. 

Naime, ključeve je dobilo tridesetšest porodica koje su ostvarile pravo na konkursu za raspodelu stanova u Zvečanskoj, Nemanjinoj i Kolašinskoj ulici.

Spirić se danas nakon dodele ključeva zahvalio srpskom državnom vrhu zbog, kako je kazao, odgovorne politike koju sprovodi.

Iz Privremenog organa su ujedno precizirali da će i dalje da pomažu mlade bračne parove obezbeđujući im krov nad glavom, te najavili da se u narednom periodu očekuje raspodela ključeva za još četiri novozgrađene zgrade.

Istog dana, Spirić je dodelio stipendije u vrednosti od 15.000 dinara na šest meseci za tri najuspešnije sportistkinje u kik boksu i odbojci.

Nagrađeni sportisti su Luković Magdalena i Petronić Nada u sportskoj disciplini kik-boks i Andrea Jevtić, kao najbolja u odbojci, naveli su iz Privremenog organa.

„Nastaviću da podržavam sportiste i nadalje, i ceniti uspeh kao ključni kriterijum“, saopštio je Spirić.

Izvor: KoSSev