fbpx

Nova sportska oprema i rekviziti za školu fudbala „28. jun“

Фото: Наша Грачаница

Odeljenje za sport i omladinu opštine Gračanica obezbedilo je uz pomoć fondacije „Dajana Paunović“ i Fudbalskog Saveza Srbije sportsku opremu i fudbalske lopte za školu fudbala „28. jun“ dok su roditelji i treneri mališana obezbedili nove dresove i trenerke.

Direktor odeljenja za omladinu i sport opštine Gračanica Dušan Cvejić uručio je tokom vikenda na sportskom kompleksu  “Dragan Džajić“ sportsku opremu i fudbalske lopte za školu fudbala „28. jun“ koje su donirali Fondacija „Dajana Paunović“ i Nikola Lazetić preko Sportskog saveza Srbije.  Nove dresove i trenerke obezbedili su roditelji i treneri mališana.

Uručujući opremu mališanima direktor odeljenja za omladinu i sport opštine Gračanica Dušan Cvejić zahvalio je Dajani Paunović i Nikoli Lazetiću na nesebičnom angažovanju kada su u pitanju pomoć i podrška našoj deci sa teritorije opštine Gračanica kao i roditeljima i trenerima koji ovakvim aktivnostima pokazuju da veruju u uspehe svoje dece i kluba.

„Opština Gračanica nastaviće i u narednom periodu da ulaže u sport, u omladinu i našu decu koja svojim sportskim uspesima čine ponos svih nas.  Učinićemo sve da  ovaj sportski kompleks postane  svetionik razvoja fudbala ali i sporta u celini. Puno je posla pred nama, ali verujem da ćemo zajedničkom koordinacijom nizati sportske uspehe i u ovoj 2022-oj godini“, kazao je Cvejić i poželeo uspeh u radu svim sportskim udruženjima i organizacijama na teritoriji opštine Gračanica.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: