fbpx

Milan Radoičić: Nemam veze sa optužbama koje mi se stavljaju na teret

Милан Радоичић, Фото: Срђан Илић

U saopštenju dostavljenom medijima, potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić da nema nikakve veze sa optužbama koje mu se stavljaju na teret, da je za njih saznao iz medija i da je to znaju koji su, kako je rekao, ovaj politički progon naručili, kao i oni koji ga sprovode.

„Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni. Ja sam odavno shvatio da ću štiteći svoj narod na Kosovu i Metohiji ugroziti sebe, svoju porodicu i prijatelje, i steći moćne neprijatelje, ali sam odlučan da me ovi napadi ne pokolebaju, ma koliko moćni bili oni koji bi da me proteraju sa Kosova i Metohije i odvoje od mojih hrabrih sunarodnika. Poniznost i pokornost nikada nisu bili svojstvo Srba na Kosovu i Metohiji, jer da smo bili takvi, ne bismo ni postojali. Nastaviću da se svim sredstvima borim za istinu o zulumu koji naš narod trpi na Kosovu i Metohiji, iako se oni koji me progone ne služe pravom, već silom“, poručio je Radoičić i zaključio:

„Ako bilo ko na Kosovu i Metohiji, da li iz institucija ili međunarodni predstavnici, misli da me ovakvim lažnim optužbama mogu zauvek proterati sa Kosova o Metohije ili odvojiti od mojih sunarodnika i oslabiti borbu za Srbiju i srpstvo, grdno se vara“.

A.Ć.
%d bloggers like this: