fbpx

U Gračanici jedna osoba preminula od COVID-a 19, u srpskim sredinama na KiM još 54 novoobolelih

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

Prema podacima Kriznog štaba opštine Gračanica, u poslednja 24 sata u ovoj opštini je preminula jedna osoba od posledica korona virusa, a registrovano je još 24 novoobolelih, prenosi Naša Gračanica.

Kako se navodi, od 35 testiranih uzoraka, registrovano je 24 lica pozitivna na korona virus, dok se na bolničkom lečenju nalazi 15 pacijenata.

Krizni štab opštine Gračanica ponovo poziva svo stanovništvo na poštovanje svih antikovid mera u cilju zaštite i sprečavanja širenja pandemije korona virusa.

Prema najnovijim podacima Kriznog štaba Kosovska Mitrovica u srpskim sredinama na KiM još 54 osobe su zaražene korona virusom.

Najviše zaraženih registrovano je u Kosovskoj Mitrovici i Gračanici po 15 osoba, zatim u Leposaviću 10, u Prilužju sedam, Zvečanu pet i Zubinom Potoku i Štrpcu po jedna osoba.

Od početka epidemije u srpskim sredinama na KiM registrovano je 10.457 osoba pozitivnih na korona virus, od kojih je od posledica ove bolesti preminulo 206 osoba, a trenutno je 887 aktivnih slučajeva zaraze.

A.M.
%d bloggers like this: