fbpx

Opština Gračanica donirala tri računara Domu zdravlja u Gračanici

Донирање рачунара Дому здравља; Фото: Наша Грачаница

Ulaganje u zdravstveni sistem i osavremenjavanje zdravstvenih ustanova kroz kontinuiranu nabavku opreme ostaje na vrhu liste pririteta opštine Gračanica. Cilj je olakšati pacijentima zdravstvenu zaštitu a medicinskom osoblju stvoriti savremene uslove za rad.  Tri računara danas su donirana Domu zdravlja Gračanica.

Opština Gračanica i njeno odeljenje za zdravstvo i socijalno staranje obezbedili su tri računara za Dom zdravlja Gračanica. Računarsku opremu direktorici Doma zdravlja danas je uručila predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić u pratnji direktora odeljenja za zdravstvo Aleksandra Popovića.

„ Ovo je nastavak naše pomoći zdravstvenim ustanovama.  Verujemo da će oprema koju smo danas donirali Domu zdravlja unaprediti svakodnevni rad medicinskim radnicima u cilju pružanja još bolje zdravstvene zaštite pacijenata. Nastavljamo da prepoznajemo najvažnije potrebe zdravstvenih ustanova i u skladu sa prioritetima i zahtevima, pre svega naših građana, radićemo na daljim ulaganjima“, kazala je Šubarić.

Direktorica Doma zdravlja u Gračanici dr Mirjana Dimitrijević zahvalila je opštini Gračanica na stalnom angažovanju i pomoći pre svega u doniranju opreme koja je od velike važnosti za celokupno stanovništvo kojima se pruža zdravstvena zaštita.

„Saradnja sa opštinom Gračanica svakodnevno se unapređuje. Stalna ulaganja u nabavku savremenih aparata i računarske opreme doprinose da naši lekari danas mogu svim pacijentima  da pruže adekvatnu zdravstvenu negu. Računari koje smo danas dobili unaprediće rad naših lekara u Domu zdravlja“, rekla je Dimitrijević.

Kupovinu računara obezbedilo je odeljenje za zdravstvo opštine Gračanica.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: