fbpx

Akcija jedinice za narkotike KP u Mitrovici

Акција КП у Косовској Митровици Фото: КоССев

U toku je nova akcija Kosovske policije u severnom delu Kosovoske Mitrovice u kojoj učestvuju i specijalne jedinice. Iz KP regiona Sever potvrdili su za KoSSev da policajci pružaju asistenciju jedinici za narkotike.

Ispred ulaza stambene zgrade preko puta Fakulteta tehničkih nauka nalazi se više maskiranih službenika sa dugim cevima dok je uz samu ulicu parkirano Tojota terensko policijsko vozilo.

Na terenu su i policajci regiona Sever, koji najverovatnije asistiraju ovim jedinicama.

Nedaleko od lokacije na kojoj se vrši akcija, odnosno preko puta stambene zgrade, nalazi se veći broj građana.

Portal KoSSEv pokušao je da dobije informaciju od policijskih službenika na terenu o prirodi ove akcije, međutim, kako su nam rekli, niko nije ovlašćen da istu da. Rečeno im je da se obrate portparolu Kosovke policije regiona Sever, Branislavu Radoviću.

Radović je u izjavi za KoSSev kazao da Kosovska policija pruža asistenciju jedinici za narkotike, te da za sada nema dugih informacija.

Kazao je i da nema povređenih.

Na upit o navodima građana o mogućoj pucnjavi u ovom delu grada, Radović je kazao da nema saznanja o tome.

Podsetimo, Kosovska policija je u protekla dva dana izvršila isto toliko akcija koje su rezultirale zaplenom veće količine narkotika.

Juče je u akciji koja se odvijala u južnom delu Kosovske Mitrovice i Kosovu Polju zaplenjeno čak 56,81 kilogram supstance za koju se sumnja da je marihuana.

Samo dan ranije u Zvečanu je otkrivena laboratorija za uzgoj opijata i zaplenjeni su narkotici u vrednosti od milion i po evra.

Izvor: KoSSev
%d bloggers like this: