fbpx

Gračanica: Opljačkana porodica Stević

Фото: Ризница.нет

Dragoljub Stević iz Gračanice opljačkan je u subotu oko 22 časa kada su lopovi  upali u njegovu kuću u ulici Arsenija Čarnojevića i odneli sav novac i zlatan nakit.

Iskoristivši priliku dok su domaćini bili u posetu komšijama lopovi su u kuću ušli kroz prozor. Stević navodi da su po povratku kući zatekli širom otvorene prozore na dnevnoj i spavaćoj sobi na spratu. Stvari su bile ispreturane, a garderoba pobacana po podu.  Tvrdi da mu je odnet novčanik sa bankovnim karticama i 300 evra u novcu kao i zlatan nakit u vrednosti od  najmanje 400 evra.

„To malo para koje sam sakupljao za magnetnu rezonancu oni su odneli. Trećeg avgusta mi je zakazana operacija kuka u Nišu. Šta će dalje da bude, ne znam, ali ovo što se nama radi je strašno“, ispričao je vidno uznemiren Dragoljub.

Novembra 2020. godine ova porodica je prvi put opljačkana. Tada su lopovi odneli novac u vrednosti od 500 evra i nešto od zlatnog nakita. Pljačkašima se nikada nije ušlo u trag zato Stević ne veruje da će i sada policija moći da pronađe lopove.

„Bezbedno se ne osećam to je sigurno, naša kuća je na kraju sela u poljani, a počinioci ne verujem da će da se pronađu jer nikada nikog nisu ni uhvatili pa neće ni ovog puta sigurno. Ovo je postalo neizdrživo, ne znam više ni šta da radim.“, rekao je Stević.

Osim obijenih prozora drugih uočljivih tragova lopova nema. Stević kaže da je ekipa policajaca i forenzičara potvrdila da nema otisaka prstiju te da su pljačkaši koristili rukavice.

Izvor: Riznica.net
%d bloggers like this: