fbpx

Laplje Selo: Asfaltiran parking prostor za školske autobuse ispred Srednjoškolskog centra

Фото: Наша Грачаница

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić obišla je radove na asfaltiranju i uređenju prostora u blizini Srednjoškolskog centra u Lapljem Selu, koji će služiti kao parking školskih autobusa.

Asfaltirani prostor biće glavna stanica za ukrcaj i iskrcaj učenika tri srednje škole koje nastavu obavljaju u Lapljem Selu, kao i za sve druge učenike koji autobuse koriste za prevoz do svojih škola.

Na taj način stvoreni su uslovi i za nesmetano okretanje školskih autobusa, a imajući u vidu da se parking prostor nalazi u neposrednoj blizini Srednjoškolskog centra doprineće i većoj bezbednosti dece u saobraćaju.

Radove na asfaltiranju obišla je predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić, u pratnji svojih saradnika.

„Nakon otvaranja Srednjoškolskog centra kojim su obezbećeni najbolji mogući uslovi za rad tri srednje škole, danas smo zahvaljujući asfaltiranju prostora u blizini ovog obrazovnog centra, stvorili uslove za bezbedan dolazak i odlazak iz škole. Opština će nastaviti da radi na poboljšanju infrastrukture kako bi olakšala život građanima“, kazala je predsednica Šubarić.

Ona je istakla da su poslednjih dana intenzivirani radovi na asfaltiranju ulica u našoj opštini, te da će se urediti prioritetne ili preostale ulice u svim mestima lokalne samouprave.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: