fbpx

Srpska lista: Vjosa Osmani se predstavlja kao vrhovni komandant nekakve vojske, koja ne sme da dođe na sever Kosova

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн

“Izjave Vjose Osmani ne uzima niko za ozbiljno, jer svi dobro znaju da je ona običan satelit Aljbina Kurtija koja je na funkciji sve dok slepo izvršava njegove naredbe”, saopštila je Srpska lista, nakon izjave kosovske predsednice da je “ona predsednica svih građana i vrhovni komandant vojske”.

Iz Srpske liste podsećaju da se ona predstavlja vrhovnim komandantom nekakve vojske, i to one “vojske” koja ne sme da dođe na sever Kosova i Metohije, koja ima pilote, a nema helikoptere, a o tenkovima i avionima da ne pričamo.

“Podsećamo gospođu Osmani, da je na funkciju koju obavlja došla zahvaljujući dvojici poslanika iz poslaničkog kluba Srpske liste i da dobro zna zahvaljujući kom visokom funkcioneru Srpske liste su dvojica poslanika iz našeg poslaničkog kluba pristala da glasaju za nju kako bi bila izabrana na tu funkciju. Tada, Srpska lista i njeni lideri joj nisu bili kriminalci i zločinci, kako nas danas naziva, što znači da su za nju i 95% Srba koji glasaju slobodno na izborima za našu partiju i koje niko ne može da natera kako će da glasaju kada na dan izbora odu iza paravana, isto kriminalci i zločinci”, navedeno je u saopštenju.

Predstavnici Srpske liste su istakli da je kredibilitet gospođe Osmani na Severu nepostojeći i to se ogleda u činjenici da je za 8 dana koliko moli Srbe da izvrše preregistraciju to učinilo samo jedno lice.

“Na kraju želimo da naglasimo da je nama predsednik Aleksandar  Vučić koji se zajedno sa nama bori za bolji život našeg naroda i to smo uvek i na svakom mestu isticali sa ponosom, dok se ona uvek stidela svog gazde Aljbina Kurtija”, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Ana Marković
%d bloggers like this: