Живот на мањински начин

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Божидар Дејановић, градоначелник општине Клокот - Врбовац
1 min read
Градоначелник општине Клокот – Врбовац, Божидар Дејановић, рекао је за портал ГрачаницаОнлајн да се морају...